Bad eruit, douche erin – in één dag

InstalCenter biedt in één dag een nieuwe doucheruimte, inclusief alle producten én volledige installatie voor € 3.795*. Wie ouder wordt, krijg vaak te maken met fysieke ongemakken. Een bad kan een waar obstakel vormen in de badkamer wanneer de instap om te douchen te hoog wordt. Gelukkig is er een ideale oplossing beschikbaar die het mogelijk maakt om in één dag een complete inloopdouche te maken.

Hoe werkt het?

Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en budget kiest u voor dit voorstel of past u deze aan aan uw wensen en mogelijkheden. Want misschien biedt een zitje of een extra steun u toch wel het comfort dat u eigenlijk zoekt. Of heeft u liever een andere kleur achterwand?

Wat gaan we doen?

Oude bad eruit: we slopen uw oude bad eruit en voeren het puin af. Het leidingwerk wordt op de nieuwe douchebak en kraan voorbereid.

Nieuwe ruime douche erin: we installeren uw nieuwe douche, inclusief achterwand, douchebak, douchewand en alles afgewerkt met een luxe comfortabele doucheset. Uw nieuwe doucheruimte wordt in één dag volledig gebruiksklaar opgeleverd.

Maak direct een afspraak

U kunt bij ons direct een afspraak maken zodat wij bij u thuis langskomen. Een installateur komt met u de mogelijkheden bespreken en maakt direct een passende offerte voor u. Maak een afspraak.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen