Renovatie

Bent u van plan te renoveren? En nieuwe badkamer, toiletruimte of woning? Begin met het maken van een renovatieplan. Wij van Installatiebedrijf Wijnhoven helpen u graag en denken mee met uw ideeën. 

Renovatieplan

Laat het installatiewerk over aan professionals, plan een afspraak in om samen met ons uw installatieplan te bespreken.  Als u juist nu goed nadenkt over het gewenste comfort van uw nieuwe ruimte, kunt u geld besparen en het voorkomt overigens dubbel werk.

Neem vrijblijvend contact met ons op >

Badkamer renovatieBadkamerrenovatie

Eindelijk is het zover: u gaat de badkamer aanpakken! Bij Installatiebedrijf Wijnhoven nemen we u graag uw zorgen rond de badkamerrenovatie uit handen. Wat u ook voor wensen heeft voor de nieuwe badkamer, samen met een installateur bespreekt u uw wensen en samen realiseren we u uw droombadkamer.

Badkamer offerte

U ontvangt van ons een complete badkamerofferte met een 3D badkamerontwerp. Van begin tot het eind geven wij u een goed advies voor de invulling van uw badkamerrenovatie wensen.
 

Toiletrenovatie

Toiletrenovatie

Ook voor een complete toiletrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Hoe gaat uw nieuwe toiletruimte eruit zien? Op basis van de beschikbare toiletruimte en uw wensen geven we u graag een persoonlijk advies op maat.

Toilet installeren

Heeft u al het materiaal al in huis en heeft u een installateur nodig? Dat is ook mogelijk bij Installatiebedrijf Wijnhoven!

Ruimte besparen

Speciaal voor de kleine ruimtes hebben wij de grootste ideeën. U kunt kiezen voor een verkort closet en een ruimtebesparend inbouwreservoir. Maak een afspraak voor een vrijblijvend advies!

Maak vrijblijvend een afspraak >

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen