Sanitair

Water werkt ontspannend, lekker languit bijkomen in een bad of een snelle verfrissende douche. Ligbaden en douches zijn er tegenwoordig in veel soorten en maten waarmee u uw eigen ontspanningsruimte creëert. De badkamer hoeft niet groot te zijn om van de luxe te kunnen genieten.

Kleine badkamer

Ook voor kleinere ruimtes zijn veel mogelijkheden zoals de hedendaagse gecombineerde bad/douche combinaties. Bovendien zijn er voor de ouderen en/of hulpbehoevende vele alternatieven. Er is speciaal sanitair op de markt zodat ook deze groep nog volop van de luxe kan genieten.

Vaste ingrediënten in de badkamer zijn naast de douche en bad ook de wastafel standaard. Wastafelconcepten geven u alle ruimte om vormen te combineren tot een uniek geheel. De geraffineerd eenvoudige belijningen geven de wastafels elk een eigen karakter.

Badkamer ontwerpen

Het is ook mogelijk om zelf een badkamer te ontwerpen via het 3D programma Saninet. Met uw ideeën en onze expertise ontwerpen we een geheel eigen badkamer.Wij verkopen de volgende merken waarvan een deel standaard op voorraad is.

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen