Zonnepanelen

De energierekeningen worden jaarlijks hoger. Met zonnepanelen kunt u fors besparen op de kosten voor warm water én elektra. Een installateur van Installatiebedrijf Wijnhoven vertelt er alles over zonne-energie. Maak daarvoor een vrijblijvende afspraak of vraag een gratis offerte aan voor zonnepanelen.

De grootste energiebron schijnt elke dag voor niets!

Het hele jaar door, ook bij bewolking en winterkou, kunt u profiteren van energie uit de natuur. Een zonne-energiesysteem levert fors meer rendement op dan welke spaarrekening ook. Bovendien biedt zo’n investering, in tegenstelling tot een belegging, wel garanties voor de toekomst.

Maak vrijblijvend een afspraak >

Vragen over zonnepanelen

Waar moet u rekening mee houden als u zonnepanelen op uw woning wilt laten installeren? En hoe pakt u het aan? Hoe werkt het nou precies en waar staat die term ‘PV’ voor? En natuurlijk: wat gaat het kosten? Het complete verhaal komt aan bod tijdens de informatiedag over zonnepanelen. Een specialist vertelt alle details en kan al de ingewikkelde technische vragen beantwoorden.

Zonnepanelen advies

Wilt u ook zélf stroom gaan opwekken? Kom dan vrijblijvend naar onze showroom in Velden en laat u informeren over zonnepanelen. We komen ook graag bij u thuis voor advies op maat. We kunnen u dan een passende, complete offerte geven. 

Maak vrijblijvend een afspraak >

Neem direct contact op Met een ervaren installateur

Contact opnemen